دکترحمیدرضا غفوری درگفتوگو با خبرنگار علمی - پژوهشی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه خوزستان - با بیان اینکه وزارت علوم تحقیقات و فناوری بهدنبال قراردادی با دانشگاه شهید چمران اهواز "تدوین شرح وظایف و نیازسنجی آموزشی مدیران و کارشناسان" این وزارتخانه را به این دانشگاه محول کرده است، اظهار داشت: این قرارداد از این نظر حائز اهمیت است که وزارتخانه به یکی از دانشگاههای غیرمستقر در تهران برای مطالعه سازمانی خود اعتماد کرده است.
وی با بیان اینکه یکی از معیارهای ارزشیابی در دانشگاهها ایجاد قطبیهای علمی است، افزود: وجود تنها یک قطبی علمی در دانشگاه شهید چمران اصلاً مناسب با شأن دانشگاه نبود و از آنجایی که هر 5 سال امکان ایجاد قطب علمی پیش میآید از سال پیش فعالیتها در دانشگاه برای ایجاد 12 قطب علمی آغاز شد.
معاون پژوهشی دانشگاه شهید چمران اهواز ادامه داد: در خواست ایجاد 12 قطب علمی را به وزارتخانه ارسال کردیم که از این میان با ایجاد 6 قطب علمی آبزیان مربوط به دانشکده دامپزشکی، مدیریت تلفیقی آفات مربوط به دانشکده کشاورزی، گاومیش مربوط به دانشکده دامپزشکی، مدیریت و بهرهبرداری از شبکههای آبیاری و زهکشی مربوط به دانشکده آب و اقتصادسنجی مربوط به دانشکده اقتصاد و کتابداری مربوط به علوم تربیتی موافقت اولیه شد.
غفوری گفت: 6 قطب دیگر که در حال تکمیل نقص پرونده آنها هستیم شامل قطب علمی حفاری مربوط به دانشکده مهندسی، قطب علمی روانشناسی مربوط به دانشکده علومتربیتی، قطب علمی زبان انگلیسی مربوط به دانشکده ادبیات و قطب علمی نانو فناوری مربوط به دانشکده علوم هستند و امیدواریم به زودی به تصویب برسند.
وی با بیان اینکه در سال 88 طرحهای پژوهشی دانشجویی از 30 طرح به 43 طرح افزایش یافت، اظهارداشت: به ثمر رسیدن این طرحها دستاوردهای بسیار خوبی در حوزه پژوهش دانشگاه برای عرضه به جامعه است.